فاز دوم طرح توسعه شرکت تولیدی قطعات خودرو در تبریز کلنگ‌زنی شد
فاز دوم طرح توسعه شرکت تولیدی قطعات خودرو در تبریز کلنگ‌زنی شد

فاز دوم طرح توسعه شرکت تولیدی قطعات خودرو با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی در تبریز کلنگ‌زنی شد. این طرح با ظرفیت تولید ۳۰ هزار قطعه در روز و میزان سرمایه گذاری ۱۱۰ میلیارد تومان در زمینی به مساحت ۱۷ هزار مترمربع با زیربنای حدود هفت هزار متر مربع اجرا می‌شود. با […]

فاز دوم طرح توسعه شرکت تولیدی قطعات خودرو با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی در تبریز کلنگ‌زنی شد.

این طرح با ظرفیت تولید ۳۰ هزار قطعه در روز و میزان سرمایه گذاری ۱۱۰ میلیارد تومان در زمینی به مساحت ۱۷ هزار مترمربع با زیربنای حدود هفت هزار متر مربع اجرا می‌شود.

با احداث و آغاز به کار فاز دوم طرح توسعه در این شرکت زمینه اشتغال مستقیم ۱۵۰ نفر و غیر مستقیم ۲۵۰۰ نفر فراهم خواهد شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی در مراسم کلنگ‌زنی این طرح، با اشاره به تفاهم نامه همکاری مشترک بین شرکت های ایدم، چرخشگر، سیبا موتور و انجمن سازندگان ماشین، قطعه و مجموعه های صنعتی خودروی استان، گفت: براساس برنامه‌های پیش بینی شده در جهت فعال سازی ظرفیت‌های بدون استفاده، تعمیق ساخت داخل و افزایش ظرفیت تولید واحدهای موجود حرکت می‌کنیم.

علی جهانگیری از فعالیت حدود ۵۰۰ واحد قطعه ساز در استان خبر داد و افزود: استان آذربایجان شرقی سهم عمده‌ای در تولید قطعات نیرو محرکه در کشور دارد.

وی بر افزایش توان تولید و ارتقای ظرفیت تولیدی واحدهای موجود به عنوان یکی از اهداف مهم در توسعه اقتصادی استان تأکید کرد و گفت: شرکت تولیدی قطعات خودرو یکی از قطعه سازان استان در حوزه تولید قطعات جلوبندی، صنعتی و تراکتور است که توان تولید ۱۵ هزار قطعه در روز را دارد و با کلنگ زنی و احداث فاز توسعه‌ای، این میزان به دو برابر افزایش خواهد یافت.

وی، تثبیت ظرفیت تولید استان در زمینه تأمین قطعات مورد نیاز صنعت خودرو را بسیار مهم دانست و ادامه داد: اقدامات حمایتی از صنعتگران در حوزه‌های مختلف به صورت تسهیل گری اداری، صدور مجوزها، تأمین تسهیلات، برق و انرژی با جدیت دنبال می‌شود.

جهانگیری، ضمن اشاره به فعالیت ۱۱ خودروساز در استان، مهمترین اقدام حمایتی از قطعه سازان را فعال شدن خودرو سازان استان به عنوان قطب سوم خودرویی در کشور برشمرد و گفت: فعال شدن خودروسازان موجب رونق تولید و فعال شدن هرچه بیشتر قطعه سازان استان خواهد شد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان نیز با بیان اینکه واحدهای تولیدی استان بیش از ۵۰ درصد قطعات مورد نیاز خودرو را تأمین می‌کنند، گفت: انعقاد تفاهم‌نامه فعال‌سازی ظرفیت‌های صنعت خودروسازی استان یکی از گام‌های بزرگ در راستای ایجاد قطب سوم خودرو است.

حبیب امین زاده با اشاره به برنامه‌های سازمان صمت استان در راستای حمایت از صنعتگران این حوزه و تبدیل قطعه سازان به مجموعه سازی، افزود: از طریق مجموعه سازی می‌توانیم لوازم و قطعات مورد نیاز خودروهای داخلی را تولید و تأمین کنیم.

وی، ظرفیت سازی مجموعه‌های تولیدی و افزایش ظرفیت تولید از طریق طرح‌های توسعه‌ای را در مسیر قطب سوم خودرو و تولید خودروی مستقل در استان دانست و ادامه داد: کلنگ زنی طرح توسعه شرکت تولیدی فعال در حوزه قطعات جلوبندی خودرو، صنعتی، تراکتور و ایمنی در راستای افزایش ظرفیت تولید استان است.

به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان‌شرقی، شرکت میران رهرو صدر تولیدکننده قطعات جلوبندی خودرو، قطعات صنعتی و تراکتور در مساحتی ۳۰۰ متر مربعی با ظرفیت تولید ۱۵ هزار قطعه در روز و سرمایه گذاری ۶۰ میلیارد تومان، زمینه اشتغال مستقیم ۷۰ نفر و غیرمستقیم ۱۲۰۰ نفر را فراهم کرده است.

انتهای پیام

  • منبع خبر : ایسنا