کشت محصول پروتئینی “کینوا” در هریس
کشت محصول پروتئینی “کینوا” در هریس

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هریس از کشت محصول پروتئینی و غذایی دانه “کینوا” در اراضی کشاورزی این شهرستان خبر داد. کاظم عباسی در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: با توجه به مساعد بودن آب و هوای منطقه خواجه و به خصوص روستای هیق برای اولین بار با کار کارشناسی، اقدام به کشت این محصول در ۰.۵ هکتار […]

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هریس از کشت محصول پروتئینی و غذایی دانه “کینوا” در اراضی کشاورزی این شهرستان خبر داد.

کاظم عباسی در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: با توجه به مساعد بودن آب و هوای منطقه خواجه و به خصوص روستای هیق برای اولین بار با کار کارشناسی، اقدام به کشت این محصول در ۰.۵ هکتار از اراضی این روستا شده است.

وی افزود: در صورت محصول دهی موفق در سال‌های آتی، مساحت بیشتری از اراضی این شهرستان را به کشت این محصول اختصاص خواهیم داد.

وی ادامه داد: ارزش غذایی این محصول کشاورزی هم تراز با سایر محصولات غله‌ای چون جو پرک و برنج است.

وی گفت: دانه کینوا سرشار از پروتئین، فیبر، انواع ویتامین‌ها، پتاسیم و آنتی اکسیدان‌های مفید بوده و در سفره غذایی کشورهای جهان بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد.

انتهای پیام 

  • منبع خبر : ایسنا