پلاک کوبی ۱۰۲ هزار راس دام سبک و سنگین در شهرستان جلفا
پلاک کوبی ۱۰۲ هزار راس دام سبک و سنگین در شهرستان جلفا

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جلفا گفت: ۱۰۲هزار و ۶۶۰ راس دام اعم از سبک و سنگین در شهرستان با هدف هویت گذاری و جلوگیری از قاچاق دام پلاک کوبی شدند. به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، مهندس رضا عباسی در گفتگو با خبرنگاران با تاکید بر افزایش آگاهی و مشارکت دامداران شهرستان در […]

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جلفا گفت: ۱۰۲هزار و ۶۶۰ راس دام اعم از سبک و سنگین در شهرستان با هدف هویت گذاری و جلوگیری از قاچاق دام پلاک کوبی شدند.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، مهندس رضا عباسی در گفتگو با خبرنگاران با تاکید بر افزایش آگاهی و مشارکت دامداران شهرستان در خصوص پلاک کوبی دامها گفت: با توجه به پراکنش دامداریها اعم از صنعتی و سنتی در سطح شهرستان، به منظور تسریع در روند اجرایی پلاک کوبی، اطلاع رسانی طرح پلاک کوبی به صورت فراگیر باید با به کارگیری ظرفیتهای دهیاریها، شوراها، مراکز خدمات جهاد کشاورزی و سایر دستگاه‌ها انجام گیرد.

وی ادامه داد: با توجه به اتمام زمان پلاک کوبی، دامهای بدون پلاک و هویت حق نقل و انتقال، خرید و فروش، کشتار در کشتارگاه ‌ها و اخذ خدمات دولتی را ندارند و به عنوان دام قاچاق تلقی می‌شوند.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان جلفا با بیان اینکه دریافت هر گونه نهاده دامی مستلزم پلاک کوبی و هویت گذاری می‌باشد اضافه کرد: دامهای دارای پلاک قبل از هر گونه نقل و انتقال باید به اداره کل دامپزشکی جهت تشخیص هویت و اخذ برگ تردد مراجعه و مجوزهای لازم را اخذ کنند.

مهندس عباسی خاطرنشان شد: پلاک ۱۵ رقمی به عنوان کد ملی و شناسنامه دام محسوب می‌شود و تمامی هزینه‌های پلاک زنی به عهده دامدار است و دامی که پلاک زده می‌شود، باید اطلاعات آن در سامانه هویت وزارت جهادکشاورزی ثبت شود.

روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان