مصرف ریحان توصیه ای برای مبتلایان به سوءهاضمه
مصرف ریحان توصیه ای برای مبتلایان به سوءهاضمه

عرق ریحان اشتهاآور بوده و برای استفاده از مبتلایان به سوءهاضمه مفید خواهد بود.ریحان سرشار از بتاکارون و کاروتنوئید است و به عنوان آنتی هستامین است که با کلسترول مبارزه می کند و منبع بسیار عالی از منیزیم  است. جریان خون را به قلب و سایر نقاط بدن بهبود می بخشد و درنتیجه سلامت قلب و عروق […]

عرق ریحان اشتهاآور بوده و برای استفاده از مبتلایان به سوءهاضمه مفید خواهد بود.
ریحان سرشار از بتاکارون و کاروتنوئید است و به عنوان آنتی هستامین است که با کلسترول مبارزه می کند و منبع بسیار عالی از منیزیم  است. جریان خون را به قلب و سایر نقاط بدن بهبود می بخشد و درنتیجه سلامت قلب و عروق را تضمین می کند. 
ریحان به دلیل داشتن  اوژنول، لینالول، لیمونن، سیترال، ترپینول دارای خواص ضدباکتریایی است. عصاره آن را برروی زخم می کشند تا مانع عفونت شود. افزودن ریحان به سبزیجات باعث سالم شدن غذا می شود.
محققان ارزش‌های دارویی تخم و برگ ریحان را به اثبات رسانده‌اند.
 دَم‌کرده برگ ریحان اثر ضد تشنج، درد و مقوی است.
 گیاه ریحان به علت داشتن ویتامین‌های A و C آنتی اکسیدانت است و به همین دلیل از آسیب سلولی پیشگیری می‌کند.
برگ ریحان اثر زیاد کننده شیر دارد و به مادران شیرده استفاده از این گیاه توصیه می‌شود.
کارشناسان دَم‌کرده برگ ریحان را برای درمان و بهبودی سردردهای میگرن و عصبی توصیه کرده‌اند.
کوبیده تخم ریحان برای درمان اسهال از سوی کارشناسان توصیه شده است.
مصرف ریحان همراه با رژیم غذایی، میزان قند خون بیماران دیابتی نوع ۲ را کاهش می‌دهد.
یافته ها نشان داد میانگین مقدار کربوهیدرات و فیبر دریافتی در دو دوره مصرف ریحان، به طور معنی داری از دوره مصرف غذای معمولی بیشتر بود.
غلظت قندخون ناشتا در پایان دوره مصرف ریحان همراه با رژیم معمولی، در مقایسه با مقادیر پایه این دوره و همچنین نسبت به دوره رژیم معمولی کاهش معنی دار آماری داشت.نتایج حاکی از آن است که مصرف ریحان همراه با رژیم غذایی، غلظت قندخون بیماران دیابتی نوع ۲ را کاهش می دهد.
– امیرمسعود طایفه سلطانخانی