توسعه کشور با استفاده از ظرفیت جوانان نخبه امکان پذیر است
توسعه کشور با استفاده از ظرفیت جوانان نخبه امکان پذیر است

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی گفت: توسعه کشور با استفاده از ظرفیت جوانان نخبه که دارای ایده و طرح جدید و نو هستند امکان پذیر خواهد بود. احمد محرم زاده عصر سه شنبه در آیین اختتامیه نخستین جشنواره منطقه‌ای “رویش از ایده تا ثروت” در اهر ضمن تاکید بر حمایت و […]

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی گفت: توسعه کشور با استفاده از ظرفیت جوانان نخبه که دارای ایده و طرح جدید و نو هستند امکان پذیر خواهد بود.

احمد محرم زاده عصر سه شنبه در آیین اختتامیه نخستین جشنواره منطقه‌ای “رویش از ایده تا ثروت” در اهر ضمن تاکید بر حمایت و تشویق از نخبگان و جوانان با استعداد توسط مسئولان، گفت: در کشور ما جوانان و نخبگان خلاق و با استعداد فراوانی وجود دارد، به طوری که بیشتر دانشمندان در کشورهای خارجی از همین جوانان ایرانی است و باید با شناسایی این نخبگان فرصتی را فراهم کنیم تا از نبوغ و استعدادهای جوانان نخبه برای توسعه کشور استفاده شود.

وی، مرکز رشد واحدهای فناور را بهترین مکان و مرکز برای حمایت از نخبگان و مخترعان جوان برشمرد.

وی با قدردانی از حمایت‌های پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی و مسئولان شهرستان و دانشگاه آزاد اسلامی در صدور مجوز و استقرار این مرکز در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر، راه اندازی و فعالیت مرکز رشد را قابلیتی مهم برای شهرستان اهر و منطقه ارسباران برشمرد.

محرم زاده افزود: شهرستان اهر به عنوان مرکز منطقه ارسباران با وجود جوانان خلاق و نخبه با ایده‌ها و طرح‌های مختلف به علت عدم وجود مراکزی برای حمایت از آن‌ها موجب شده بود که خلاقیت‌ها و قابلیت‌های قشر جوان منطقه به هدر برود که خوشبختانه فعالیت این مرکز در این شهرستان فرصتی مناسب برای استفاده بهتر از امکانات، تسهیلات و مراکز مشاوره خواهد بود.

وی به سفر وزیر بهداشت به استان نیز اشاره کرد و گفت: در جلسه‌ای با وزیر بهداشت، از جمله برنامه‌ها و پیگیری‌های در این جلسه، احیای دانشکده پرستاری و مامایی، پذیرش دانشجو در دانشگاه فرهنگیان و توسعه و تقویت دانشگاه آزاد اسلامی و ایجاد رشته‌های پزشکی در شهرستان اهر بود.

فرماندار اهر نیز در ادامه این مراسم ایجاد معاونت‌های پژوهشی، تحقیقاتی و دفتر پژوهشی در ادارات برای تداوم همکاری‌های بین دانشگاه و ادارات را یک اقدام ضروری برشمرد.

رسول خدابخش افزود: در صورتی که همکاری دو جانبه دانشگاه و ادارات به صورت مستمر انجام بگیرد و هرچقدر این حلقه اتصال بین این دو مجموعه بیشتر شود ابتکارات و خلاقیت‌های جدید در ادارات برای ارائه خدمات مطلوب به شهروندان در حوزه‌های کاری خود بیشتر خواهد شد.

وی سنتی نگری در ادارات و عدم پیشبرد برنامه‌های خود با فناوری‌های جدید و نو را از جمله مهمترین آسیب‌های ادارات برشمرد و گفت: نزدیکی و همکاری مضاعف ادارات با مراکز علمی و تولید ایده‌های جدید باعث تسهیل در امور و پیشرفت ادارات خواهد بود.

رئیس پارک علم فناوری آذربایجان شرقی نیز در این مراسم از حمایت مسئولان شهرستان به خصوص نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر در ایجاد و راه اندازی مرکز رشد واحدهای فناور در محل دانشگاه ازاد اسلامی اهر قدردانی کرد. 

عبدالرضا واعظی افزود: خوشبختانه با آغاز فعالیت این مرکز در این محل، محلی مناسب برای حمایت از مخترعان، مبتکران و افرادی که صاحب ایده هستند فراهم شده است تا این نخبگان بتوانند با این امکانات ایده‌ها و طرح‌های خود را به ثروت و تجاری سازی برسانند.

وی گفت: مرکز رشد شهرستان اهر و پارک علم و فناوری استان از تمامی طرح‌های دانش بنیان که دارای توجیه اقتصادی بوده و قابلیت ارائه به تولید انبوه و تجاری سازی را دارند حمایت و امکانات و تسهیلات ارائه خواهد داد.

وی افزود: از مجموع ۷۶ طرح ارسالی به دبیرخانه این جشنواره ۲۶ طرح به مرحله داوری رسید و از این تعداد نیز ۱۶ طرح جزء طرح‌های برتر اعلام و تسهیلاتی بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال از محل تسهیلات پارک علم و فناوری استان دریافت کردند.

گفتنی است، سه نفرات برتر این جشنواره “امیرقیامی راد” با عنوان طراحی کفش دیابتی برای جلوگیری از زخم‌های پا به عنوان (نفر اول)، “مهدی احمدی سابق” با طرح کرم ضد لک و روشن کننده برای اولین بار در ایران (رتبه دوم) و “سپیده جعفری” با عنوان بازی درس (استفاده از فناوری‌های هوشمند تعاملی برای بازی وارسازی محتوای کتب درسی و زنگ ورزش (رتبه سوم) این جشنواره را کسب کردند.

انتهای پیام

  • منبع خبر : ایسنا