فرمانده سپاه عاشورا با اشاره به آغاز مرحله پنجم طرح سردار شهید سلیمانی در آذربایجان‌شرقی برای مقابله با کرونا گفت: تنها در مرکز واکسیناسیون خودرویی این طرح در تبریز روزانه ۳۰۰ دُز واکسن کرونا به شهروندان تزریق می‌شود

به گزارش نهال امید سردار عابدین خرم روز یکشنبه در گفت و گو با نهال امید با بیان اینکه ۳۵ هزار بسیجی پایگاه های مقاومت بسیج در سراسر آذربایجان شرقی در طرح های مقابله و مهار کرونا مشارکت دارند، افزود: در مرکز واکسیناسیون خودرویی سپاه عاشورا روزانه ۲۵ نفر کادر درمانی به شهروندان خدمات می دهند. 

وی اضافه کرد: هر شهروند برای دریافت نوبت دوم واکسن های برکت، سینوفارم و استرازنکا در مرکز واکسیناسیون خودرویی سپاه عاشورا کمتر از ۱۰ دقیقه زمان صرف می کند. 

وی ادامه داد: سپاه عاشورا قرارگاه مشترکی با دانشگاه علوم پزشکی تبریز راه اندازی کرده که در آن ۷۵۰ بسیجی در پایگاه های تزریق واکسن کرونا در سطح آذربایجان شرقی همکاری می کنند.

فرمانده سپاه عاشورا گفت: همه این افراد به صورت داوطلبانه و به شکل جهادی در روند واکسینه کردن مردم عزیز استان در برابر ویروس کرونا مشارکت دارند. 

وی هدف از اجرای این طرح ها را کمک به عبور سریع از پیک پنجم کرونا در آذربایجان شرقی اعلام کرد و افزود: بدیهی است که سلامت هموطنان برای ما اولویت دارد.

وی، محله محوری، بیماریابی و قطع زنجیره ویروس کرونا را از اولویت های سپاه عاشورا در طرح های مرتبط با کرونا دانست و گفت: در محلات، هر پایگاه مقاومت بسیج ایستگاهی تحت عنوان «همیاری سلامت» برپا کرده که همه بسیجیان استان به شکل جهادی در آنها فعالیت می کنند.

رضایت مردم از خدمات مرکز واکسیناسیون خودرویی سپاه عاشورا

به گزارش نهال امید، نخستین مرکز واکسیناسیون خودرویی در تبریز هفته گذشته به راه افتاده است و کارکنان آن هر روز در مقابل ساختمان سپاه عاشورا در حال خدمت رسانی به مردم و کمک به سرعت گرفتن روند واکسیناسیون است.

ایجاد این مرکز به دلیل سهولت استفاده از امکانات آن با استقبال گسترده تبریزیان مواجه شده و آنان با حضور در این مرکز با اولویت تزریق واکسن به افراد مسن و بیمار در این محل حاضر می شوند. 

علی، یکی از حاضران در مرکز واکسیناسیون خودرویی سپاه عاشورا به خبرنگار ایرنا گفت: با توجه به اینکه مادرم به تازگی دیسک کمرش را عمل جراحی کرده و قادر نیست به راحتی تردد کند، به این محل آمدیم تا در داخل خودروی دِز دوم واکسن کرونا را دریافت کند. 

وی با تاکید بر لزوم افزایش این قبیل مراکز واکسیناسیون در سطح شهر تبریز و دیگر شهرهای آذربایجان شرقی، افزود: انصافاً ایجاد این مرکز ابتکار شایسته ای است که دشواری حضور و صف ایستادن در مراکز واکسیناسیون دیگر را ندارد. 

فاطمه ارجمندی نیز که برای تزریق دُز دوم واکسن کرونا به مراکز واکسناسیون خودرویی سپاه عاشورا مراجعه کرده است، درباره مزیت های راه اندازی این مرکز به ایرنا اظهار کرد: رعایت فاصله اجتماعی، احتمال ناچیز سرایت بیماری به دلیل حضور هر شخص در خودروی خود و زمان بر نبودن فرآینده تزریق از جمله امتیازات این مرکز است. 

وی ابراز امیدواری کرد که مسوولان سپاه عاشورا با هم افزایی دانشگاه علوم پزشکی نسبت به افزایش تعداد این قبیل مراکز در سطح شهر اقدام کنند تا شهروندان به ویژه افراد دارای بیماری درگیر مشکل نوبت دهی و ایستادن در صف های تزریق واکسن نشوند.

بنا به اعلام دانشگاه علوم پزشکی تبریز  تاکنون ۳۵ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال آذربایجان شرقی واکسینه شده اند و در صورت تامین واکسن، حدود ۶۰ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال استان تا پایان شهریورماه واکسینه خواهند شد.

انتهای پیام

  • منبع خبر : ایرنا