تجلیل از پذیرفته شدگان برتر کنکور سراسری در مناطق روستایی توسط پست بانک ایران در تبریز
تجلیل از پذیرفته شدگان برتر کنکور سراسری در مناطق روستایی توسط پست بانک ایران در تبریز

آیین تجلیل از استعدادهای درخشان و پذیرفته شدگان کنکورسراسری ۱۴۰۰ در مناطق روستایی و کمتر توسعه یافته همزمان با ۱۶ آذرماه، روز دانشجو در شعب مرکزی پست بانک استانهای سراسر کشور به طور همزمان، به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد. در این آیین در آذربایجان شرقی از آقایان علی بری اصل، ساکن روستای اوشندل شهرستان هشترود با […]

آیین تجلیل از استعدادهای درخشان و پذیرفته شدگان کنکورسراسری ۱۴۰۰ در مناطق روستایی و کمتر توسعه یافته همزمان با ۱۶ آذرماه، روز دانشجو در شعب مرکزی پست بانک استانهای سراسر کشور به طور همزمان، به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد.

در این آیین در آذربایجان شرقی از آقایان علی بری اصل، ساکن روستای اوشندل شهرستان هشترود با رتبه ۳۴۹ پذیرفته شده در رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، امیررضا جبرئیلی ساکن روستای بنگین شهرستان مرند با رتبه ۴۰۳ پذیرفته شده در رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، علی قادری ساکن روستای زنجیره شهرستان مرند با رتبه ۷۸۷ پذیرفته شده در دانشگاه فرهنگیان تبریز و خانم‌ها زهرا جهانی دولت آباد ساکن روستای دولت آباد شهرستان مرند با رتبه ۶۲۰ پذیرفته شده در رشته آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان تبریز و فاطمه افکاری ساکن روستای قره بابا شهرستان بستان آباد با رتبه ۷۶۲ پذیرفته شده در رشته دبیر جغرافیا در دانشگاه امیرکبیر کرج، تجلیل و قدردانی شد.

رسالت پست بانک حضور در مناطق روستایی است

رئیس اداره کل روابط عمومی پست بانک ایران در ابتدای این مراسم به ارائه توضیحاتی در خصوص این طرح پرداخته و عنوان کرد: رسالت پست بانک حضور در مناطق روستایی و کمتر توسعه یافته می‌باشد. در همین راستا با پیشنهاد مدیرعامل محترم این مجموعه، از ابتدای مهرماه، شناسایی پذیرفته شدگان برتر و استعدادهای درخشان در این مناطق را با کمک باجه‌های روستایی آغاز نمودیم. تجلیل شوندگان این مراسم رتبه‌های زیر هزار در کنکور سراسری ۱۴۰۰ بودند که با کمک باجه‌های پست بانک در سراسر کشور شناسایی شدند. در این طرح از هر استان پنج نفر که دارای رتبه برتر در مناطق روستایی بودند، انتخاب شدند.

سید رحمان حسین پور کمک به شناخت بیشتر پست بانک در مناطق روستایی به عنوان بازارهدف، حمایت از پیشرفت و توسعه روستاها و حمایت از علم آموزی و ترویج دانش خصوصا در مناطق کمتر توسعه یافته را از اهداف اصلی برگزاری این طرح عنوان کرد.

همراهی علم، عمل و پشتکار زمینه ساز تحول در جامعه است

مدیرعامل پست بانک ایران در این آیین که بصورت ویدئو کنفرانس در سراسر کشور برگزار شد، گفت: وجه تمایز پست بانک، با سایر بانک‌ها، پشتکار مدیران آن است. برای من مایه افتخار و مباهات که با پشتکار از یک نوجوانی که در روستاهای آذربایجان غربی کشاورزی می‌کرد، به ریاست یکی از بانک‌های دولتی رسیده‌ام و امروز افتخار میزبانی از جوانان نخبه روستایی را دارم که از آینده سازان کشور خواهند بود.

بهزاد شیری با اشاره به اهمیت علم آموزی از نظر دین اسلام، همراه شدن علم و عمل را نقطه آغاز تحول در اجتماع دانسته و خاطر نشان کرد: تفاوت کشورهای توسعه یافته با کشورهای که در حال توسعه هستند، در ایده و دانشی است که بتواند موانع را از مسیر جامعه حذف نموده و ابزار تولید را فراهم کند. عملگرایی حتی در یک جمع کوچک سبب می‌شود که آنها به الگویی در جامعه مبدل شده و زمینه یک تحول زنجیروار در اجتماع را فراهم آورند.

وی ضمن آرزوی توفیق روزافزون، خطاب به همه دانشجویانی که در این آیین در سراسر کشور حضور داشتند، گفت: برای مسیر زندگی خود هدف تعیین کرده و با برنامه ریزی و تلاش، در راه رسیدن به این هدف حرکت کنید. برنامه‌ریزی می‌تواند زمینه پیشرفت توام باعمل و خودسازی در دانشجویان که یکی از موثرترین نیروهای جامعه هستند را فراهم آورد.

دانشگاه مبدا تحولات اقتصادی و اجتماعی

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان شرقی نیز در این مراسم ضمن تبریک روز دانشجو، دانشگاه را مبدا تحولات جامعه دانسته و اضافه کرد: ورود به دانشگاه یک ریل‌گذاری درست برای ساخت آینده‌ای مناسب است، اما تضمینی برای به دست آوردن شغل مناسب و آینده‌ای درخشان نخواهد بود؛ امروزه یک حرکت درست در دانشگاه می‌تواند باعث پیشرفت علم و فناوری شده و پیشرفت اقتصادی و حرکت از اقتصاد نفتی به سمت اقتصاد نوین و دیجیتال را به دنبال داشته باشد. دانشجویان نیز باید با درک درست از رسالت خود و با حرکت از آموزش تئوری محور به سمت عملی محوری، زمینه دستیابی خود و کشور به قله های بدیع پیشرفت و ترقی را فراهم کنند.

محمد فرزاد با اشاره به لزوم توجه دانشجویان به نیازمندی جامعه، در انتخاب رشته دانشگاهی، حوزه خدمات را در اصلی‌ترین بخش در ایجاد اشتغال طی ۲۵ سال آینده دانسته و بیان کرد: در سال ۲۰۴۵ بیش از ۹۰ درصد اشتغال در جامعه به بخش خدمات اختصاص خواهد داشت در صورتیکه بخش‌های کشاورزی و صنعت کمتر از ۱۰ درصد شغل ایجاد خواهند کرد. بیش از ۸۰ درصد از مشاغل بخش خدمات نیز در زمینه فناوری اطلاعات خواهد بود، لذا من به همه دانشجویان توصیه می‌کنم در هر زمینه‌ای که تحصیل کرده‌اند، به بخش خدمات توجه ویژه‌ای داشته باشند، تا بتوانند در آینده سهم خوبی از این بازار را به خود اختصاص دهند.

وی در خصوص تاثیر طرح تجلیل از استعدادهای درخشان پست بانک ایران، در توسعه مناطق روستایی و کمتر توسعه یافته گفت: اجرای چنین طرحهای مبتکرانه‌ای که به مناطق کمتر توسعه یافته توجه داشته باشد، می‌تواند باعث مهاجرت معکوس و تمرکز زدایی از مراکز استانها شود. امیدوارم این طرح در سالهای آینده در حوزه وسیع تری ادامه یابد و سایر دستگاهها و ارگانها نیز از مجموعه پست بانک الگو گرفته و اجرای چنین طرحهایی را در دستور کار خود قرار دهند.

روستاها، محور اصلی توسعه کشور

مدیر شعب پست بانک آذربایجان شرقی نیز ضمن خوشامدگویی با حاضران در این جلسه و تبریک روز دانشجو، حوزه اصلی فعالیت پست بانک را در مناطق روستایی دانسته و گفت: روستاها محور اصلی توسعه در کشور هستند و برنامه ریزی برای آنها می‌تواند با ایجاد اشتغال، از مهاجرت به شهرها جلوگیری کرده و از ایجاد هزینه اضافی برای مناطق شهری پیشگیری شود.

اسماعیل صادقی، ایفای مسئولیت‌های اجتماعی را یکی از رویکردهای اصلی در پست بانک معرفی کرده و بیان کرد: در راستای ایفای این مسئولیت ما سابقه حضور، کمک رسانی و توزیع بسته‌های مختلف معیشتی در مناطق زلزله آذربایجان‌شرقی را نیز داریم. همچنین تاسیس ۴۰۰ شعبه در روستاها، و اشتغالزایی برای نزدیک به هزار نفر، گام کوچکی است که برای بهبود زندگی جوانان در محیط‌های روستایی برداشته‌ایم. پست بانک همواره تلاش می‌کند تا منابع مالی جمع آوری شده در روستاها را به عنوان تسهیلات در مناطق روستایی صرف کند تا زمینه ترقی و رشد این مناطق فراهم شود.

وی در خصوص سایر خدمات پست بانک گفت: بانکداری دیجیتال و ارائه خدمات الکترونیکی بانکی یکی از محورهای اساسی در پست بانک است که ما در این راستا تلاش کرده‌ایم در خصوص استفاده از خدمات در روستاها فرهنگ سازی کنیم تا روستاییان عزیز بتوانند به راحتی به خدمات بانکی دسترسی پیدا کنند.

صادقی با اشاره به اجرای مستمر آیین تجلیل از استعدادهای درخشان و پذیرفته شدگان کنکور سراسری در مناطق روستایی و کمتر توسعه یافته در سالهای آینده، در خصوص این طرح گفت: این طرح با هدف حمایت از نخبگان، و استعدادهای درخشان، ایجاد انگیزه در میان جوانان روستایی و ترویج فرهنگ علم و دانش در مناطق کمتر توسعه یافته روستایی برگزار می‌شود. ما ارج نهادن به جوانان روستا را وظیفه خود می دانیم و تلاش خواهیم که تا با تقدیر از آنها، دیدگاه جدید در خصوص ارزش گذاشتن به جوانان که سازندگان آینده کشور هستند، ایجاد کنیم.

تجلیل از پذیرفته شدگان برتر کنکور سراسری در مناطق روستایی توسط پست بانک ایران در تبریز

 انتهای پیام

  • منبع خبر : ایسنا