اهر قطب تولید سیب و دومین شهرستان استان آذربایجان شرقی از نظر تولید سیب سردرختی بوده که ۶۲۰۰ هکتار معادل ۸۵ درصد از سطح باغات اهر به محصول سیب اختصاص می یابد که از این سطح زیرکشت نیز سالانه حدود ۱۵۰ تن تولید و روانه بازار مصرف می شود.
به گزارش نهال امید ، از مهمترین گونههای بومی باغی این شهرستان میتوان به سیب قره قرمز اهر یا قزل در سطح بیش از ۵۰۰ هکتار که در بین باغداران به رقم شکی آلماسی نیز شهرت دارد اشاره کرد که دارای عطر، طعم و رنگ و بوی خاصی بوده و بسیار مورد توجه مطلوب خریداران داخلی و خارجی است و اغلب به صورت تازه خوری مصرف می شود و تا حدود کمی در تهیه مربا و سرکه سیب مورد استفاده قرار میگیرد.
- منبع خبر : ایسنا