مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه عاشورا گفت: به هیچ وجه سست نشده ایم و منسجم تر از قبل تا آخرین لحظه ریشه کنی ویروس کرونا در کنار مردم خواهیم ماند. سرهنگ پاسدار محمد اسکندری با بیان اینکه روح حرکتی سازمان بسیج سازندگی وجود گروههای جهادی است، اظهار کرد: حدود ۲۶۰۰ گروه جهادی جغرافیا محور و […]
مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه عاشورا گفت: به هیچ وجه سست نشده ایم و منسجم تر از قبل تا آخرین لحظه ریشه کنی ویروس کرونا در کنار مردم خواهیم ماند.
سرهنگ پاسدار محمد اسکندری با بیان اینکه روح حرکتی سازمان بسیج سازندگی وجود گروههای جهادی است، اظهار کرد: حدود ۲۶۰۰ گروه جهادی جغرافیا محور و محله محور در سطح استان در حال فعالیت هستند که خوشبختانه سامانه اطلس جهادی کشوری راهاندازی شده است تا بتوانیم به این گروهها نظم بخشیده و در سطح کشور ارتباط خوبی بین تمامی گروههای جهادی برقرار کنیم .
وی ادامه داد: تمامی داشتههای ما همین گروههای جهادی متشکل از انسانهای با اخلاص هستند که همیشه در صحنه حضور داشته اند و مرام اصلی سازمان و تمامی گروههای جهادی مردمداری و مردمیاری است.
وی افزود: لحظات ابتدایی بحرانها بسیار حساس بوده و تک تک ثانیهها مهم هستند تا در مورد حیات و جان انسانها تصمیمگیری شود. خوشبختانه گروههای جهادی جزو اولین گروههایی هستند که در تمامی بحرانها در لحظات ابتدایی در صحنه حاضر میشوند و برخلاف برخی افراد که با خواهش و تمنا امکاناتشان را در اختیار ما قرار میدهند، این گروههای جهادی بدون هیچ ادعا و چشمداشتی خودشان داوطلبانه اقدام کرده و به سایر سازمانها جهتدهی میکنند که کار جهادی چگونه میتواند باشد.
مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه عاشورا در رابطه با تخصصی محور کردن گروه های جهادی نیز خاطرنشان کرد: گروههای جهادی در بخشهای مختلف آموزشی، بهداشت و درمان، عمرانی، فرهنگی و اقتصادی تخصصی محور شده اند و در جایی که بحث ساخت خانههای محروم مطرح باشد، گروههای جهادی عمرانی پای کار هستند یا در مواقعی که گروههای جهادی بهداشت و درمان نیاز هستند این گروهها وارد عمل میشوند.
وی در خصوص اقدامات این سازمان در بحث احیا و حفظ جایگاه تابلو فرش سردرود نیز بیان کرد: تمام همّ و غمّ ما و گروهای جهادی اقتصادی سرپا نگه داشتن تابلو فرش سردرود بود که شهرت جهانی دارد و از افتخارات ما نیز محسوب میشود و بهجهت حمایتهای سازمان بسیج سازندگی بود که تابلو فرش سردرود دوباره احیا شد.
وی با اشاره به طرح کلان محرومیت زدایی نیز گفت: طرح سه سالهای را در بحث محرومیت زدایی تهیه کرده ایم که این طرح در جلسهای با حضور آقای استاندار و سایر مسئولین مورد بررسی قرار گرفت که براساس این طرح حدود ۱۹۰۰ پروژه برای سه سال آینده پیشبینی کردهایم و قصد داریم از ظرفیت سپاه و همهی دستگاههای اجرایی استان استفاده کنیم.
سرهنگ اسکندری ادامه داد: بسیج سازندگی متولی اجرای این طرح خواهد بود و با استفاده از ظرفیت مردم، خیّرین و آوردهی سپاه، بسیج و سایر دستگاههای اجرایی از سال ۹۹ عملیات بررسی، شناسایی و مکان یابی و از سال ۱۴۰۰ نیز اجرای طرح شروع خواهد شد.
وی در رابطه با طرح رزمایش مواسات و کمک مؤمنانه نیز گفت: در طول این هشت ماه اخیر با توجه به اهمیت سلامت مردم و دستوری که رهبر معظم انقلاب در خصوص رزمایش همدلی، مواسات و کمک مؤمنانه صادر کردند، به دلیل اینکه کمک به عزیزانی که بخاطر شیوع ویروس کرونا آسیب دیده بودند برای ما اهمیت داشت، قرارگاه نهضت کمک مؤمنانه و قرارگاه زیستی را در سپاه عاشورا راهاندازی کردیم و در طول این هشت ماه حدود یک میلیون و ۴۶ هزار و ۶۱۴ بستهی معیشتی و کمک مؤمنانه به ارزش ۱۲۴ میلیارد تومان در قالبهای مختلف معیشتی ، لوازمالتحریر، گوشت قربانی، پوشاک، کفش، کارت هدیه، آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد، خرید جهیزیه و خرید تبلت برای دانشآموزان نیازمند ، با استفاده از ظرفیت مردم و خیّرین عزیز توزیع شد.
وی با اشاره به شروع مرحلهی سوم طرح کمک مؤمنانه افزود: تا آخرین لحظه ریشه کنی این ویروس در کنار مردم خواهیم ماند و حتی ذره ای هم سست نشده ایم و اقدامات مان هر روز نسبت به قبل قوی تر و منسجم تر پیش میرود و طبق هدفگذاری صورت گرفته، در مرحله سوم علاوه بر تهیه و توزیع بستههای معیشتی، بحث تامین اشتغال، خرید جهیزیه و مرمت و بازسازی مسکن محرومین را نیز به طور جدی دنبال میکنیم و این سه مورد جزو اهداف اصلی ما در مرحله سوم رزمایش است که در هفته بسیج اقدامات خوبی در این رابطه انجام خواهد شد.
مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه عاشورا با اشاره به افتتاح و آماده سازی ۱۲۴ پروژهی محرومیت زدایی در هفتهی بسیج، خاطرنشان کرد: تمامی اقشار بسیج ، پایگاهها و حوزهها را پای کار آوردهایم و در بحث مقابله با کرونا در قرارگاه زیستی امام رضا(ع) طرحهای جدیدی را آماده کردهایم که با همکاری دوستانمان در دانشگاه علوم پزشکی امیدواریم در این دو ، سه ماه اخیر بتوانیم این ویروس را ریشهکن کنیم.همچنین بحث توزیع بستههای معیشتی نیز طبق سیاق گذشته در هفته بسیج نیز تداوم خواهد داشت.
وی به امضای تفاهم نامه ای کشوری مابین سازمان بسیج سازندگی و کمیته امداد امام خمینی(ره) نیز اشاره کرد و گفت: طبق این تفاهم نامه که ارزش آن تقریبا۷۷ میلیارد تومان است، قصد داریم تا پایان سال جاری برای ۲۲۰۰ نفر از افراد نیازمند غیرمددجو اشتغال ایجاد کنیم و در حوزه آموزش نیز بر اساس تفاهم نامه هایی که با سازمان فنی و حرفهای، ادارهی کار و جهاد کشاورزی امضا کرده ایم، قصد داریم بعد از دادن آموزش های لازم ، این عزیران را راهی بحث کارآفرینی و اشتغالزایی کنیم.
سرهنگ اسکندری در پایان اظهار کرد: در بحث راهاندازی کارگاههای اقتصاد مقاومتی از سال ۹۲ تا سال ۹۸، بیش از ۱۸ هزار کارگاه کوچک اقتصاد مقاومتی در عرصههای مختلف مانند صنایع سبک و سنگین، پرورش قارچ، تهیه عرقهای گیاهی، زنبورداری، پرورش آبزیان و در کل حدود ۲۲ عرصه ایجاد شده است که با اختصاص تسهیلات ارزانقیمت نزدیک به صد میلیارد تومان، برای بیش از ۳۷ هزار نفر اشتغال ایجاد شده است.