مراغه-نهال امید - معاون عمران روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: امسال هشت هزار میلیارد تومان قیر رایگان برای طرح های عمران روستایی از جمله طرح های هادی در روستاهای کشور تخصیص می یابد.
به گزارش دوشنبه نهال امید ، محمدرضا شاملو در حاشیه بازدید از طرح های هادی روستایی مراغه افزود: این میزان قیر در صورت تحقق، برای اجرای طرح های هادی روستایی و نیز آسفالت معابر روستاهای کشور استفاده می شود.
وی ادامه داد: همچنین در سال جاری، در سه هزار و ۵۰۰ روستای کشور بازنگری طرح های هادی روستایی اجرا می شود.
وی اضافه کرد: امسال با برنامه ریزی های انجام شده و تخصیص اعتبارات مورد نیاز نیز در چهار هزار و ۷۰۰ روستای کشور نیز طرح هادی روستایی با استفاده از قیر رایگان اجرا می شود.
وی افزود: اجرای طرح های بازنگری طرح های هادی و نیز مقاوم سازی مسکن روستایی در روستاهای کشور، زمینه ساز توسعه زیرساخت های عمرانی این مناطق به عنوان اولویت و رسالت اصلی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی است.
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مراغه نیز گفت: توسعه امکانات و زیرساخت های مناطق روستایی مهم ترین خدمت دستگاه های اجرایی به مردم تلاشگر روستاهاست.
سیدعلی موسوی افزود: در این راستا، پنج روستای محروم بخش «سراجو» و منطقه «قوری چای» غربی که در سال های گذشته فاقد راه دسترسی مناسب بوده اند، با برنامه ریزی های موثر و با همکاری دستگاه های خدمات رسانی چون بنیاد مسکن و راهداری، از امسال از راه دسترسی مناسب برخوردار شده اند.
وی ادامه داد: با اجرای طرح های عمرانی در بخش راه روستایی و طرح های هادی روستایی، بخش مهمی از مشکلات روستاهای محروم این شهرستان در حال مرتفع شدن است.

معاون عمرانی فرماندار مراغه نیز گفت: ارجای طرح های عمرانی در روستاهای محروم و کمتر توسعه یافته بخش سراجو از اولویت های دستگاه های اجرایی است.
محمد مقتومی افزود: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با اجرای طرح های هادی روستایی، نقش مهمی در بهبود معابر و به دنبال آن امکانات این مناطق داشته است.
مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مراغه نیز گفت: امسال طرح هادی روستایی در ۱۵ روستای این شهرستان مورد بازنگری قرار می گیرد.
خلیل احمدیان افزود: همچنین طرح هادی روستایی در ۱۶ روستای این شهرستان با حدود هفت میلیارد تومان اعتبار در حال اجراست.
وی ادامه داد: طرح هادی روستای گردشگری «گویجه قلعه» این شهرستان نیز که تاکنون برای اجرای آن ۵۵۰ میلیون تومان اعتبار هزینه شده، به بهره برداری می رسد.
وی اضافه کرد: در این طرح، ۶۰۰ متر جدول گذاری و اجرای سنگ فرش به مساحت بیش از ۹۰۰ متر مربع در معابر انجام شده است.
وی افزود: برای تکمیل و اجرای فاز بعدی این طرح در روستای گویجه قلعه نیز به ۴۵۰ میلیون تومان اعتبار دیگر نیاز است.
وی اضافه کرد: در راستای بهسازی مسکن روستایی، تاکنون تمامی خانه های مسکونی این روستا به تعداد ۳۰ واحد مورد بازسازی و نوسازی با بهره گیری از تسهیلات و نظارت فنی این بنیاد قرار گرفته است.
به گزارش نهال امید ، در این بازدید، طرح هادی روستای گویجه قلعه از توابع بخش سراجوی مراغه به بهره برداری رسید.
- منبع خبر : ایرنا